* * * MX AAD trainingsstage Frankrijk * * *

Voorbereidingen Motorcross AAD Trainingsstage 2015 in volle gang.

In 2011 werd voor het eerst de Motorcross AAD Frankrijk stage gehouden. Sparen voor 2-dagen gratis trainen, in Frankrijk, onder begeleiding van twee Nederlandse top trainers, Carlo Hulsen en Toine van Dijk.

Dit werd zo'n groot succes dat er ook in 2012 een Motorcross AAD Frankrijk actie gehouden werd. Met maarliefst 43 inschrijvingen verdeeld onder 4 groepen (50/65, 65/85, 125tm530 en 125tm530) was de stage opnieuw druk bezocht.

Ondertussen is de organisatie in volle gang met de onderhandelingen voor de MX Stage 2015 en krijgt dit een nieuwe insteek.
In plaats van Frankrijk zal de stage dit jaar plaatsvinden in Duitsland. Lees hier onder meer over hoe dat in zijn werk gaat:


Motorcross AAD Duitsland stage 2015.



Het is alweer eind februari dus de spaaractie is nu bijna 2 maanden bezig.
Vorig jaar hadden we helaas wat pech met het weer maar ondanks dit was het toch weer erg gezellig en ook zeker leerzaam. Daarom is besloten om ook in 2015 weer een nieuwe 2-daagse trainingsstage te houden. Dit wordt dan alweer het 5 e (!) jaar op rij. Net als vorig jaar wordt de stage begeleid door Ralph Hubers die veelvuldig goud won bij de ISDE sixdays. Afgelopen jaar is het hem gelukt om voor de 2 e keer in zijn carrière vice-europees kampioen te worden bij de IMBA. Ook erkend motorsport trainer Martin de Haas, bekend van de vele toppers die hij door de jaren begeleid heeft zoals o.a. Donny Bastenmeijer, is er in 2015 weer bij. Vorig jaar was, ondertussen 3-voudig Europees kampioen Nicky van Wordragen trainster nummer 3. Dit jaar zal zij geen lessen geven i.v.m. haar zwangerschap. Uiteraard is zij er wel bij voor de coördinatie en organisatie. Dennis van Wordragen zal haar dit jaar vervangen en het team van 3 compleet maken. Ook hij loopt ondertussen al vele jaren op de crossbaan rond en heeft afgelopen jaar o.a. een 4 e plaats weten te scoren tijdens een IMBA EK MX2 wedstrijd in Denemarken.

De stage wordt, net als voorgaande jaren, gepland in de mei vakantie (week 19) op woensdag 6 en donerdag 7 mei. Vorig jaar waren we te gast op het prachtige circuit van Londinieres maar zoals we helaas ondervonden hebben is hier met regen niet te rijden. Om deze reden is er besloten om dit jaar naar een circuit te gaan wat beter tegen invloeden van buitenaf bestand is. Onze keuze is daarom gevallen op het prachtige circuit van MSC Grevenbroich.

De spaaractie loopt net als voorgaande jaren dus over de maanden januari tm april (vrijdag 24 april 21:00 einde). Het te sparen bedrag voor dit jaar is €650,- per rijder/rijdster. Dit is incl. 2 overnachtingen (nacht voor aanvang 1e lesdag en van lesdag 1 naar 2). Ook losse inschrijving is dit jaar weer mogelijk en bedraagt €140,- per rijder voor 2 dagen.

De stage is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Er worden 6 groepen gemaakt ingedeeld naar leeftijd/cc/niveau e.d. Om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt zullen de groepen niet groter gemaakt worden dan 10-12 personen. VOL=VOL.

Lijkt het je leuk om mee te gaan dan kun je je alvast aanmelding bij de balie. Wil je meer informatie, vraag hier gerust om en kijk ook eventueel deze filmpjes voor een impressie:
(deze linkjes even kopieren en plakken in je internet browser)

https://www.youtube.com/watch?v=Xah2f_HqejU (2012)
https://www.youtube.com/watch?v=L_j-aNdOkeU (2013)

of zoek op Youtube naar: Motorcross AAD